Lediga lokaler just nu
Lejonvägens Företagshus, Lejonvägen 14, Lidingö

Nyrenoverat, öppen planlösning, ljust och fräscht! 330 kvm på plan 4 med hiss upp i lokalen. Två bra konferensrum och en stor yta för verksamheten. Kök och WC/dusch helt nytt. Effektiv ventilation. 330 kvm. Nära till kommunikationer och Lidingö Centrum. Kallhyra 2.500kr/kvm. Tillträde kan ske omedelbart. 
Se här för mer info.Lidingö Företagshus, Herserudsvägen 18, LidingöMed utsikt över Värtan i ett vackert hus från 1910 driver vi vårt kontorshotell.
Huset bjuder på fantastisk utsikt, fina konferensrum och allmänna ytor för lunch och samvaro. Bredband och Wi-fi finns. Städning ingår. På gården har vi P-platser för våra hyresgäster och deras besökare.

Just nu har vi ett rum om ca 10 kvm lämpligt för en person, hyran uppgår till 6.000 kr / månad + moms.

Vidare har vi ett rum om dryga 15 kvm lämpligt för två personer, här uppgår hyran till 12.000 kr / månad + moms.

Välkommen att titta in hos oss på dagtid för att se rummet!
Kontakta oss för mer information på 08-6362550.  

Rando Brygga, TjörnJust nu har vi totalt ca 600 kvm ledigt vid Rando Brygga. Dessa ytor delas upp i upp till 4 delar, det vill säga att det är möjligt att hyra 115 kvm, 300 kvm, 450 kvm eller hela huset om 600 kvm. Vi kan anpassa lokalens storlek efter dina behov. Lokalerna kommer att vara helt nybyggda vid inflyttning. Nedan finns bilder på exteriören och planskisser. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller önskar komma och se lokalerna.

Kontaktperson: Bo Lindholm
Telefon: 070-697 33 05
e-mail: bo.lindholm(at)marginalen.se

    Berget i SkärhamnI Skärhamn, med vidunderlig utsikt över hamnen och havet, ligger Berget. Ett modernt kontorshus för det mindre företaget som ställer höga krav på interiörer och omgivning. Nyss flyttade Skärhamns Resebyrå in i huset. Fortfarande har vi några lediga rum för omedelbart tillträde. I hyran ingår tillgång till pentry samt konferensrum. Bredband via fiber är installerat. Parkering för hyresgäster och deras gäster finns. 
Allmänna ytor städas varje vecka.
Ring Bo Lindholm, 070-6973305 för mer info.

Kontakta Marginalen fastigheter

Namn:
Tel:
E-post:
Ärende:

SajtKarta
Sökmotoroptimerat CMS system

Marginalen Fastigheter AB, Herserudsvägen 18, 181 50 Lidingö, Tel: 08-636 25 00