Lediga lokaler just nu

Lidingö Företagshus, Herserudsvägen 18, Lidingö

Välkommen till vårt fantastiska kontorshotell på Lidingö!På Lidingö Företagshus väntar ett rum som garanterat kommer att ge dig inspiration och arbetsglädje varje dag.


Det första som slår en när man kommer till vårt hus är dess vackra fasad, ursprungligen en villa byggd tidigt 1900-tal. Väl inne i huset väntar en spektakulär lounge med en otrolig utsikt över Lilla Värtan och Lidingö-bron. I kontorsrummet möts du än en gång av den spektakulära sjöutsikten, en sjöutsikt ger en avslappnande och lugn atmosfär, samtidigt som den ger dig energi och kreativitet för att ta dig an dina arbetsuppgifter.


Du väljer själv om du vill att vi inreder rummet eller om du vill använda dina egna möbler. Rummet på ca 10 kvm är lagom för en person men kan rymma två. 


Vårt kontorshotell på Lidingö erbjuder en rad olika faciliteter och tjänster för att göra din arbetsdag så smidig och effektiv som möjligt. Vår receptionist tar emot dina gäster, ser till att det finns fräscht kaffe och ser till att alla har det bra i huset. Här hittar du allt från fiber och moderna tekniska lösningar till mötesrum och gemensamma ytor för att nätverka och träffa likasinnade. Lägg till detta vår egen parkering i anslutning till huset.


Beläget nära Lidingöbron gör att du tar sig snabbt och enkelt in till Stockholm med bil, cykel eller kommunalt. Och lika enkelt är det för dina besökare att ta sig till dig.


Närheten till service är påtaglig; restauranger, fik, gym, livsmedelsbutiker mm finns på gångavstånd. Hos oss har du också fördelen av möjligheten till härliga lunchpromenader längs havet. Att kunna ta en paus och ladda om med frisk luft gör verkligen skillnad för både fokus och välmående.


Vi jobbar med korta kontrakt och tillämpar ”all inclusive” i priset – inga överraskningar alltså. 


Välkommen till vårt rum med sjöutsikt på kontorshotellet på Lidingö. Här väntar en arbetsplats utöver det vanliga där du kan jobba effektivt samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten.


För mer information och visning – kontakta Johan Grape, 070-6421556Herserudsvägen 5, plan 7

Svinlande utsikt över lilla Värtan är signumet för denna lokal. 7 trappor upp i samma hus som du normalt hittar både Vårdcentralen och Folktandvården. Precis som dom får du nära till Lidingöbron, till Lidingö centrum, matbutiker för att inte tala om närheten till alla kommunikationer mellan Lidingö och Ropsten. Lokalen ligger på plan 7 (hissen går till plan 6) och består av 4 rejäla kontorsrum, en öppen inbjudande hall, ett pentry med matplats samt en WC med dusch. I huset finns även möjlighet att hyra p-platser både i varm- och kallgarage. Dina besökare kan parkera kostnadsfritt på gästparkeringen i anslutning till entrén. 
Hyran ligger på 1.800 kr innan anpassningar och till detta kommer el och uppvärmning men inte någon fastighetsskatt.
Avtalstid 36 månader med nio månaders uppsägningstid. Tillträde kan ske efter överenskommelse.

För mer information och visning – kontakta Johan Grape, 070-6421556

Lejonvägens Företagshus, Lejonvägen 14, Lidingö


Nyrenoverat, öppen planlösning, ljust och fräscht! 205 kvm på plan 3 - hiss finns. Kök och WC/dusch helt nytt. Effektiv ventilation. Nära till kommunikationer och Lidingö Centrum. Kallhyra: Ring för info. Tillträde kan ske omedelbart. 
Rando Brygga, TjörnJust nu har vi totalt ca 600 kvm ledigt vid Rando Brygga. Dessa ytor delas upp i upp till 4 delar, det vill säga att det är möjligt att hyra 115 kvm, 300 kvm, 450 kvm eller hela huset om 600 kvm. Vi kan anpassa lokalens storlek efter dina behov. Lokalerna kommer att vara helt nybyggda vid inflyttning. Nedan finns bilder på exteriören och planskisser. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller önskar komma och se lokalerna.

Kontaktperson: Bo Lindholm
Telefon: 070-697 33 05
e-mail: bo.lindholm(at)marginalen.se

    Berget i SkärhamnI Skärhamn, med vidunderlig utsikt över hamnen och havet, ligger Berget. Ett modernt kontorshus för det mindre företaget som ställer höga krav på interiörer och omgivning. Nyss flyttade Skärhamns Resebyrå in i huset. Fortfarande har vi några lediga rum för omedelbart tillträde. I hyran ingår tillgång till pentry samt konferensrum. Bredband via fiber är installerat. Parkering för hyresgäster och deras gäster finns. 
Allmänna ytor städas varje vecka.
Ring Bo Lindholm, 070-6973305 för mer info.

Kontakta Marginalen fastigheter

Namn:
Tel:
E-post:
Ärende:

SajtKarta
Sökmotoroptimerat CMS system

Marginalen Fastigheter AB, Herserudsvägen 18, 181 50 Lidingö, Tel: 08-636 25 00